Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Przebijanie opon na dzielnicy
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Przebijanie opon na dzielnicy
Przebijanie opon na dzielnicy 2 mies., 2 tygodni(e) temu  
Kilka dni temu przebito trzy opony w moim samochodzie - przecięto nożem .Wcześniej 4 opony w ten sam sposób stracili sąsiedzi.Czy Wam też zrobiono coś takiego w ostatnim czasie ?Może jakiś wandal grasuje po osiedlu i bawi się czyjąś krzywdą ?
adas22
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2011/12/06 08:37 Przez adas22.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Przebijanie opon na dzielnicy 2 mies., 1 Tydzień temu  
Witam,
Mam pytanie: Przy jakiej ulicy to się zdarzyło ? Ponieważ słyszałam o podobnej sytuacji - przebijanie opon nożem - przy poczcie !
emi100
Fresh Boarder
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Przebijanie opon na dzielnicy 2 mies. temu  
Odpukać - u mnie spokój...
kasar
Fresh Boarder
graphgraph

O:Przebijanie opon na dzielnicy 1 Miesiąc, 4 tygodni(e) temu  
emi100 napisał:
Witam,
Mam pytanie: Przy jakiej ulicy to się zdarzyło ? Ponieważ słyszałam o podobnej sytuacji - przebijanie opon nożem - przy poczcie !

W pobliżu poczty!
Zakupiłem kamerę , zamontowałem w oknie , chodzi 24h na dobę więc jeśli jeszcze raz spróbuje to będę wiedział kto to , wtedy zapłaci za swoje "głupie żarty" !!!
adas22
Fresh Boarder
graphgraph

O:Przebijanie opon na dzielnicy 3 tygodni(e), 5 dni temu  
Może zmień miejsce parkingowe?Może stajesz tam gdzie ludzie często przechodzą i wkur... ich to że muszą się przeciskać?Na dolnym mieście to standard.Mojej Siostrze na zimnej ciągle ściągali paliwo zmieniła miejsce i nie było problemu.
Robert
Fresh Boarder
graphgraph

O:Przebijanie opon na dzielnicy 3 tygodni(e) temu  
Samochód stał na parkingu , w rzędzie samochodów , nie zastawiał żadnego przejścia ... . Wandale i tyle .
adas22
Fresh Boarder
graphgraph

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: AdrianO, cyryllo
Naszą witrynę przegląda teraz 7 gości