Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Kupy -powtórka
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Kupy -powtórka
Kupy -powtórka 1 Miesiąc, 1 Tydzień temu  
Czy właściciele piesków różnych typów i o różnych rozmiarach zaczną wreszcie sprzatać kupki o różnych rozmiarach ,które zostawiają ich pupilki???
Jak nie to jak zobaczę jaki pancio nie posprzątał to zrobię kupę osobiście pod ich drzwiami lub oknami.
To nie jest żart.
Jakby co kupiłem leki na zatwardzenie
tadeyro
Lepszy Bolek niż KAczorek
Junior Boarder
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna Miejsce: Stogi najpiekniejsza wyspa Urodziny: 10/13
Ostatnio zmieniany: 2012/01/13 17:21 Przez tadeyro.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Kupy -powtórka 1 Miesiąc temu  
Ty nie masz większych problemów ?

Sam nie mam psa , ale nie dziwie się właścicielom , przecież oni nawet nie mają gdzie wyrzucać tych kup .Widziałeś na stogach śmietniki do tego celu przeznaczone ?

Widziałeś jak na Stogach wyglądają trawniki - poryte przez dziki , zaśmiecone butelkami po wszelakich trunkach i innymi odpadami .One same nie znikną a kupy i owszem!
Uważam , że nasze dzielnica ma znacznie większe problemy : dziury w drogach dojazdowych do bloków , krzywe chodniki , brak oświetlenia dróg i parkingów , wraki spalonych samochodów , ruina przy poczcie , która niedługo się zawali , a która zawalona jest śmieciami i w której znaleziono nawet zwłoki , przebijane opony w samochodach .Oj myślę , że się czepiasz .
adas22
Fresh Boarder
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Pytanie czy nie mam problemu wskazuje ,że ktoś nie zna zagrożeń,Kupy to zbiorowisko bakterii i pasożytów.
Nie ma gdzie wyrzucać kup??? Człowieku są na Stogach ludzie ,którzy bez problemu wyrzucają kupki.
A co do innych przypadków to co widzimy za oknami to tylko wina mieszkańców.
Tylko brudasy i menele wyrzucają butelki za okno.Po co ludzie karmią dziki ?.nie ma karmienia nie ma dzików.Proste.
Jak ktoś robi chlew w swoim otoczeniu to niech nie krzyczy ,że jest brudno
tadeyro
Lepszy Bolek niż KAczorek
Junior Boarder
graph
Płeć: Mężczyzna Miejsce: Stogi najpiekniejsza wyspa Urodziny: 10/13

Zagrożenie epidemiologiczne przez psie kupy , gdyby tak było to już dawno byśmy się potruli .Uważasz , że jak ktoś wyrzuca kupy do zwykłego kosza na śmieci to zmniejsza zagrożenie epidemią , no zastanów się !
Z kosza niektórzy ludzie wybierają jedzenie , puszki, później tymi rękoma dotykają pieniędzy , którymi płacą w sklepie , a które później trafiają do Twoich rąk !
Ja wole jednak żeby ta kupa pozostała pod drzewem . Dwa dni i zniknie .
Śmieci nie giną tak szybko , menele też niestety nie , więc może tym lepiej się zająć niż zawracać sobie głowę problemem , który znika po deszczu .

P.S Zdajesz sobie sprawę z tego , że po Tobie też chodzą miliony bakterii , a w łóżku masz miliard roztoczy , które żywią się Tobą (dokładniej Twoim naskórkiem) .Mam nadzieję , że ta wiadomość nie zrujnuje Ci życia do końca .
Pozdrawiam
adas22
Fresh Boarder
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2012/01/21 19:04 Przez adas22.

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: AdrianO, cyryllo
Naszą witrynę przegląda teraz 9 gości i 1 użytkownik 
  • sandalchristian